Daniel den Hoed KliniekKanker raakt iedereen

Veel Nederlanders horen dat zij zelf, hun partners, familieleden of vrienden kanker als diagnose hebben gekregen. Gelukkig krijgen kankerpati�nten steeds meer perspectief, mede dankzij het Erasmus MC Daniel Den Hoed Oncologisch Centrum. Dat heeft de afgelopen jaren goed werk kunnen doen dankzij veel, heel veel, giften. Er moeten nu nieuwe laboratoria en apparatuur komen en daar is veel geld voor nodig en de Oranjevereniging wil daarbij helpen door middel van diverse acties.

De eerste succesvolle actie van de Oranjevereniging was op 3 april 2007 met een jazzdiner in Werelds aan de Kade waar Joke Bruijs geheel belangeloos optrad onder begeleiding van het Trio Frits Landesbergen. Vele acties zijn gevolgd. Zo gaf Lee Towers, ambassadeur van de Daniel den Hoed Kliniek, op 5 mei een optreden in het centrum van Oud-Beijerland.
Maandag 21 april 2008 was er wederom een succesvol jazzdiner en weer was Grand Caf� Brasserie Werelds aan de Kade bereid hieraan medewerking te verlenen. Joke Bruijs trad weer op en als mystery guest verscheen Lee Towers in de loop van de avond. Mede dankzij de opbrengst van het diner, de verkoop van prachtige beeldjes en de gulle gift van een aantal lokale bedrijven kon een bedrag van � 20.000,-- worden bijgeschreven op de rekening.

Wilt u ook in het bezit komen van het prachtige beeldje dat speciaal is gemaakt, door een ex-kankerpatient voor de Daniel den Hoed Kliniek, stuurt u dan een email naar crucq6@xs4all.nl De kosten zijn � 49,50 In Oud-Beijerland wordt het gratis bezorgd tegen contante betaling. Voor verzending per post worden de kosten in rekening gebracht, die incl. de kosten van het beeldje van tevoren overgemaakt moeten worden.

Op Koninginnedag 30 april zijn er voor dit goede doel in een marktkraam prachtige zijden stropdassen in diverse kleuren en dessins te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook het beeldje is daar te koop.

Daarnaast kunt u bij inlevering van de bon (te vinden in het boekje van de Oranjevereniging) bij Fitness World een proefles volgenn ter waarde van � 12,50 voor slechts � 5,--. De gehele opbrengst hiervan komt eveneens ten goede van de Daniel den Hoed Kliniek. Bij de stand van Fitness World op Koninginnedag kunt u zich eveneens inschrijven voor deze proefles.